ZTE MF622 USB Modem on XPe

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1204
    AvatarRJR
    Member
    • Total Post: 2
    • Newbie
    • β˜…

    I’m failing to get the ZTE MF622 modem working on an X90 thin client.Anyone got any experience of it?
    πŸ˜₯
    Thanks

    #12979
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
    #12983
    AvatarRJR
    Member
    • Total Post: 2
    • Newbie
    • β˜…

    Thanks for respondig – Yes, I’ve seen that link and tried it but no good. I think I am missing something low-level as even trying to manually register the DLL this thing uses fails (missing entry point). I suspect there is a library missing. Will come back if I do get it resolved.

    Thanks

    #12984
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

    OK, are you installing the drivers manually or trying to use the application load that comes with it?

    Try simply installing the drivers and then create a Dial up Network Connection (DUN) for the modem (yes this works even for mobile broadband cards, your ISP can provide the settings)

    I have seen a number of times where the software supplied by the ISP with the drivers will fail to install, in fact I posted a MDAC update for this issue on the website. This was so solve a problem with a local mobile card.

    Unfortunatly I have not played with your specific device,

    Cheers,
    -TT

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.