Xenith USB Memory Stick – XenApp6

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #8025
    AvatarBishopFleming
    Member
    • Total Post: 11
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi guys

    I have a few evaluation Xenith units that are going well so far, however I cannot get USB memory sticks to work with them. I can see them being picked up by the device before I log into XenApp6 through published Desktop but nothing is shown in Citrix. Anyone got any ideas?

    Here is my config file (a few xxx in there to cover my company’s details)

    ;*************************************************************
    ;* WYSE – WNOS BOOT CODE *
    ;* Created by Mark Smith – *
    ;* Created date – 16/10/13 *
    ;* Tested Devices = Xenith 2 *
    ;* *
    ;*************************************************************

    ;*************************************************************
    ;* General 1 *
    ;*************************************************************

    ; Auto update Firmware, 1 = upgrade / downgrade, 2 = upgrade etc
    autoload=1
    Privilege=None EnableNetworkTest=no ShowDisplaySettings=Yes

    ;*************************************************************
    ;* General 2 *
    ;*************************************************************

    Locale=English

    ;*************************************************************
    ;* Auto Shutdown *
    ;*************************************************************
    AutoSignoff=yes Shutdown=yes
    Shutdowncounter=1

    ;*************************************************************
    ;* Logon Image *
    ;*************************************************************

    FormURL=BF_Formurl.bmp

    ;*************************************************************
    ;* Keyboard Language *
    ;*************************************************************

    Language=Uk

    ;*************************************************************
    ;* Display Settings *
    ;*************************************************************

    Screen=1 Resolution=1280×1024 Refresh=75
    Screen=2 Resolution=1280×1024 Refresh=75
    Dualhead=yes Mainscreen=1 Orientation=hort Align=Bottom MonitorAutoDetect=yes
    DeskColor=”0 0 0″
    Desktop=BFLogo.bmp Layout=Center
    Screensaver=”15″ LockTerminal=yes Type=2 Image=BFLogo.bmp

    ;*************************************************************
    ;* Time Services *
    ;*************************************************************

    Timeserver=xxx
    l Timeformat=”24-hour format” Dateformat=dd/mm/yyyy

    ;*************************************************************
    ;* Network Settings *
    ;*************************************************************

    Device=Ethernet Speed=”Auto”
    BootpDisable=yes
    RapportDisable=yes
    WDMService=no
    DhcpExpire=Shutdown
    Terminalname=xxxx
    WINSServer=xxxx
    SignOn=Yes EnableOK=Yes DisableGuest=yes
    DomainList=”xxxx”
    PasswordServer=xxx.local
    MaxVNCD=1
    VncPassword=”rxx”
    VncPrompt=Yes Accept=1 ActiveVisible=yes
    DNSIPVersion=ipv4 DNSServer=xxxxxxxxxxxxx
    DNSDomain=xxxxxxxxxxxxx

    ;*************************************************************
    ;* Printing *
    ;*************************************************************

    ;*************************************************************
    ;* General Session *
    ;*************************************************************

    SessionConfig=All unmapusb=yes mapdisks=yes
    NoticeFile=Disclaimer.txt

    ;*************************************************************
    ;* Citrix Settings *
    ;*************************************************************

    SessionConfig=ICA MapDisksUnderZ=k
    Seamless=yes FullscreenReserved=yes SessionReliability=yes
    PnliteServer=http:/xxxxconfig.xml ReconnectAtLogon=2 ReconnectFromButton=2 AutoConnectList=*

    #24307
    AvatarBishopFleming
    Member
    • Total Post: 11
    • Regular Joe
    • ★★

    I think i worked out my issue. The memory stick was NTFS formatted and I had a Citrix Policy blocking Floppy drive redirection. Thanks anyway for anyone who has view this

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.