Xenith Pro not reading username.ini

  • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #7117
    wales0108
    Member
    • Total Post: 7
    • Newbie

    I have two types of Xenith, the standard one and the pro , I have configured username.ini to enable READ/WRITE for USB attached Pen Drives, this works fine on the standard device but does not seem to work on the Xenith Pro.

    Any idea anyone?

    #21785
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Does it read the xen.ini?

    CG

    #21806
    wales0108
    Member
    • Total Post: 7
    • Newbie

    Yes read the Xen.ini for everything else.

    #21811
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Can you outline the exact folder and file structure?

    CG

    #22571
    NotTooWyse
    Participant
    • Total Post: 14
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi

    I am looking at this same issue and wondered if there was any resolution. I can get USB Write to work OK if i add……

    SessionConfig=ALL MapDisks=yes DiskReadOnly=no

    to the xen.ini file.

    If i add this same line to a username.ini file it does not work. The folder structure is as follows……

    E:Inetpubwwwrootwysewnosxen.ini
    E:Inetpubwwwrootwysewnosiniusername.ini

    Any thoughts?

    Thanks

    #22579
    NotTooWyse
    Participant
    • Total Post: 14
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi

    Has anybody ever come across this before and is the folder structure that we are using correct?

    Thanks

    #22615
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Your folder structure looks fine.
    Does any other settings in the user.ini work fine or none?

    CG

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.