Wyse V90 Locking up

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #1368
    AvatarBrian
    Member
    • Total Post: 1
    • Newbie

    I have a V90L with Windows XPe installed and it keeps locking up at different times. I’m leaning toward a hardware issue but would like some input to see if I missed anything before calling Wyse.
    Basically:
    I have several V90, all with the same image but only one is giving me problems. The V90 is set to autologin to the network and start a program on login. The program basically pulls down a slideshow from MS PowerPoint and runs it autimatically. I have reimaged the V90 that I am having problems with several times using different Wyse images. I have consulted logs in Event Viewer and am not finding any errors that are out of place. There is no specific time frame that the V90 will run before it locks up (sometimes 4 hours, sometimes 30 minutes).
    Because I’m having problems with only one is what is leading me to believe possible hardware issues.

    Thoughts? Suggestions?
    All greatfully appreciated.

    Thanks.

    #13725
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    Sounds like hardware, memory is he usual problem. Just for fun swap the DIMM’s out with a different unit and see what happens. If the error is still there maybe send it to the repair center under warranty, be aware they will load a factory image and test so load a factory image first and see if you can re-create the issue,

    Cheers,
    -TT

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.