Wyse S10 WTOS 7.1_033 will not shut down

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #7086
    Avatarwjhaase
    Member
    • Total Post: 6
    • Newbie

    I have the same problem with all of my S10 Wyse terminals after upgrading from WTOS version 6.5.0_30 to version 7.1_033. The power button restarts the terminal instead of shutting it down. Any help you could provide would be greatly appreciated. I am using the following wnos.ini via a DHCP designated FTP server.

    AutoLoad=2
    AutoPower=no
    TimeZone=’GMT – 06:00′ ManualOverride=yes Daylight=yes Start=030207 End=110107 TimeZoneName=”Central Standard Time” DayLightName=”Central Daylight Time”
    MaxVNCD=1
    SignOn=no
    ScreenSaver=20
    LockTerminal=0
    Type=0
    ShutdownCount=0
    Inactive=90
    Connect=RDP
    Autoconnect=1
    Description=”HL Desktop”
    Domainname=
    Fullscreen=yes
    Host=

    LocalCopy=no

    #21701
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11114
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Can you reset one client to factory default and try again?

    CG

    #21708
    Avatarwjhaase
    Member
    • Total Post: 6
    • Newbie

    Thanks for the suggestion! I have reset multiple s10’s to factory defaults. It has no effect. My method for resetting is checking the factory default reset check box before restarting.

    #21753
    Avatarwjhaase
    Member
    • Total Post: 6
    • Newbie

    Fixed! My this problem appears to be related to upgrading from WTOS 6.5.0_30 to WTOS 7.1_033. I was able to fix it by downgrading to WTOS 7.0.1_13. It was at this point that the power button worked correctly. I was then able to upgrade to WTOS 7.1_033 and the power button continues to work correctly.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.