Wyse c10le thinos v7.1_036 new session on relaunching app

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #7173
    Lucas
    Member
    • Total Post: 1
    • Newbie

    Hi everyone,

    I’m looking for a config error or for someone to tell me if this is expected behavior:

    We log in with windows credentials, using pnlite on the wyse thinos.
    A desktop is set to autostart, and the icon of this desktop is shown on the thinos desktop.

    When the user logs in, the desktop is autolaunched.
    When this citrix session is active, and the user would somehow end up at the thinos desktop (key-switch), clicking the icon again for the same citrix desktop would start another session in stead of just taking over or activating the already active one.

    Reconnecting to active sessions etc. has been enabled and works when connecting from another thin client, etc.

    Thank you very much in advance.

    wnos.ini =

    ;*************************************************************
    ;* *
    ;* This wnos.ini file was generated with the *
    ;* Configuration File Generator 6.2.02 *
    ;* Copyright by Thomas Moellerbernd *
    ;* *
    ;* http://www.technicalhelp.de *
    ;* *
    ;*************************************************************

    ;*************************************************************
    ;* General 1 *
    ;*************************************************************

    autoload=2
    Privilege=Low EnableNetworkTest=yes SuppressTaskbar=no

    ;*************************************************************
    ;* General 2 *
    ;*************************************************************

    Locale=English

    ;*************************************************************
    ;* General 3 *
    ;*************************************************************

    SysMode=Classic toolbar_no_conmgr=yes DisableAddConnection=yes

    ;*************************************************************
    ;* Display *
    ;*************************************************************

    ; If you are using a version of WTOS code < 7.0.1_13 please use:
    ; Resolution=DDC Refresh=
    Screen=1 Resolution=DDC
    Screensaver=”10″ LockTerminal=yes

    ;*************************************************************
    ;* Time *
    ;*************************************************************

    Timeserver=10.0.139.1 Timeformat=”24-hour format” Dateformat=dd/mm/yyyy
    TimeZone=’GMT + 01:00′ ManualOverride=yes

    ;*************************************************************
    ;* Network *
    ;*************************************************************

    SignOn=Yes LastUsername=yes
    DomainList=”domain”
    DisableDomain=yes

    ;*************************************************************
    ;* General Session *
    ;*************************************************************

    SessionConfig=ALL MapDisks=yes

    ;*************************************************************
    ;* ICA *
    ;*************************************************************

    IcaBrowsing=HTTP
    Seamless=yes HideTaskBar=0

    PnliteServer=http://thinclient.domain.com/Citrix/PNAgent/config.xml ReconnectAtLogon=2 ReconnectFromButton=2 AutoConnectlist=”Farm:Desktop”
    SessionConfig=ICA DesktopMode=Fullscreen SessionReliability=yes OnDesktop=desktops ProgressiveDisplay=yes MapDisksUnderZ=yes
    EnableRAVE=yes

    #21973
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Add
    UniSession=yes
    to your wnos.ini.

    CG

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.