WYSE All-In-One 5470, WMS 1.4.0 42077

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #53613
    Avatarduggan59
    Participant
    • Total Post: 25
    • Regular Joe
    • ★★

    I have a brand new DELL WYSE 5470. Very cool with integrated speakers and a camera! The camera is not accessible. I  am using RDP access to a WIN 10 PRO VM. ThinOS is 8.6_206. WMS is controlling the devices, version 1.4.0 42077. I have found this little piece on DELL site:

     

    Privilege=none
    lockdown=yes
    EnablePeripherals=mouse,audio,camera,bluetooth,
    then mouse and audio tab
    will be enabled. If there are camera and/or bluetooth devices, the camera
    and/or bluetooth tab will be enabled too. The optional
    EnableKeyboardMouseSettings=yes can be replaced as: Privilege=none
    lockdown=yes EnablePeripherals=keyboard,mouse

     

    However, when I plly the change to the CONFIG on WMS, it locks out the CONNECTION MANAGER for login.

    #53622
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11270
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    The Connection Manager is locked out because of “Privilege=none”

    CG

    #53628
    Avatarduggan59
    Participant
    • Total Post: 25
    • Regular Joe
    • ★★

    Exactly. I toggled in back to HIGH and Connection Manger is back. ANy suggestions on getting the Integrated Camera accessible?

     

    Thanks for all this advice. Learned so much from you guys

    #53674
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11270
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Are you using a Connection Broker or a direct RDP connection?
    Could you post a screenshot of your WMS policy?

    CG

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.