WMS 3.2 – “Select Group parent” grayed out

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #104977
    Avatark11no
    Participant
    • Total Post: 4
    • Newbie

    Hey!

    I’m trying to move all our settings from wnos.ini to the WMS GUI. I’m also a big spender of the “SelectGroup” option, with 4-6 groups through group.ini. Works great!!

    In WMS I have read you can create group/sub groups to achieve the same as the old SelectGroup.

    • When I choose “Add Group” under “Groups and Config” from the “Default Device Policy Group”, I get the popup “Add New Group”.
    • I fill in the name and description of the new group.
    • I also see the checkbox saying “This is a ThinOS Select group parent”
    • BUT: The checkbox won’t check. The mouse cursor turns into a “No parking”-sign when I hover over the checkbox. The checkbox looks grayed out too..

    Why does this happen?? The Admin Guide doesn’t state anything about requirements, or license. I have a free standard license. Is this a Pro feature??

     

    Cheers
    Kenneth

    PS. Great forum!!!

    #104986
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11270
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    The Select Group feature is only available in WMS Pro.

    CG

    #104987
    Avatark11no
    Participant
    • Total Post: 4
    • Newbie

    Argh…

    Ok, then it’s easy to know what to do next, then….:-p

    Thnx!

     

    K

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.