WDM 4.7.2 Packages will not deploy correctly

  • This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #6645
    Avatarjfunk
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    Hey everyone-

    Been banging my head against the wall on this and couldn’t find any other relevant threads.

    I have a WDM 4.7.2 server that, when I deploy a package to a device, 1 of 2 things happens:

    1. The package distro status moves to “In-Progress” but nothing actually occurs at the client
    2. The package distro does not move past “Scheduled”

    The lock user screen does not appear on the device.

    Here is what I have done so far:

    Confirmed FTP and HTTP in good working order
    Checked that anonymous connections are allowed via HTTP and changed the default IUSER password back to the default
    Checked that the default user for the FTP site can log in
    Checked FTP logs – no indication of attempts to connect
    Rebooted clients
    Put clients on a network with no firewall restrictions
    No errors in HTTPERR.log
    Run Diagnostic Report with the result of no failures
    Checked scheduling preferences and made sure that Time-Bound rollout is enabled
    Ensured that I can reboot clients and view/update device information

    This happened all of a sudden late last week while I was testing a new package for deployment. I had run the package 20-30 times with minor changes between each.

    Any ideas??

    #20515
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11109
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Have you rebooted the server?

    CG

    #20518
    Avatarjfunk
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    Only about 20 times. :>

    #20525
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11109
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    So, after a client reboot the unit is checking is fine?
    CG

    #20534
    Avatarjfunk
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    Yes, it checks in just fine, we can send remote commands, etc, etc, but cannot deploy packages.

    #20538
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11109
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Have you thought about upgrading your WDM server to the latest version 4.8.5?

    CG

    #20587
    AvatarRaspy32
    Member
    • Total Post: 14
    • Regular Joe
    • ★★

    We had some similar issue with our old WDM server and it turned out to be some corrupted entry in one of the database tables. I believe it was the “Job” table – which should be empty once there are no scheduled jobs in the “Scheduled Packages” list.

    From memory we had to clear down that table, then reboot the server after which it began working again.

    That was on WDM 4.5.3 but I don’t believe the database structure has changed that much. Obviously be wary about manually altering the database and backup/snapshot first if you can 🙂

    #20589
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11109
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    You can also use our “WDM SQL Queries” tool from this website to clear the job table if needed.

    CG

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.