vworkspace VDI on C10LE

  • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #7430
    Avatarraheel_i
    Participant
    • Total Post: 73
    • Back Stage Pass
    • ★★★★

    Hello,

    I am looking around for a solution to run Vworkspace VDI on C10LE,
    both Vworkspace and C10LE are latest versions.

    Thanks.

    #22584
    Avatardunno
    Member
    • Total Post: 7
    • Newbie

    Are you just looking for the wnos.ini settings you need to make the WTOS to talk with the connection brokers or are you having a specific problem with them?

    #22587
    Avatarraheel_i
    Participant
    • Total Post: 73
    • Back Stage Pass
    • ★★★★

    yes I also need WNOS.INI , or anything which can help me connect to vworkspace from C10LE.

    #22588
    Avatardunno
    Member
    • Total Post: 7
    • Newbie

    What versions of WTOS and vWorkspace are you using? I know you stated the you were on the latest on both but the exact version numbers will help.

    In the mean time I’ll look up the wnos.ini parameters I use for this.

    #22589
    Avatardunno
    Member
    • Total Post: 7
    • Newbie

    These are the parameters I specify to use the vWorkspace broker.

    VDIBroker=NameorIPofBrokerServer:8080
    ConnectionBroker=Default IgnoreProfile=yes
    SignOn=Yes EnableOK=Yes DisableGuest=yes LastUsername=No
    DomainList=yourdomainhere
    AutoSignoff=yes

    Note that using the “VDIBoker=” parameter in your wnos.ini file you are only able to specify one broker server.

    #22592
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11109
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Add this to your registry:

    HKLMSoftwareProvision NetworksCommonLoad And License ManagerCompatibilityMode = 1 REG_DWORD

    CG

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.