V50 Dual Video

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Author
    Posts
  • #1115
    Avatarmichaelsnijder
    Member
    • Total Post: 16
    • Regular Joe
    • ★★

    Hey guys,

    I just got a V50 Dual Video, i installed Dmonitor wich went oke. If i activate the Dmonitor the screen goes black. This will stay if i reboot the thin client. Any thoughts on this?

    #12572
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    Hi,

    Are you using the Wyse splitter cable? Also what firmware do you have loaded,

    Cheers,
    -TT

    #12582
    Avatarmichaelsnijder
    Member
    • Total Post: 16
    • Regular Joe
    • ★★

    i received this from a customer of us, he gave me a cable wich divide’s the DVI to DVI and VGA.

    Im currently running 6.3.1

    Im not sure how i can verify if it really is a wyse cable.

    #12584
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11009
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Download 6.3.4-19 from wyse.com and update your system. This will help.

    CG

    #12592
    Avatarmichaelsnijder
    Member
    • Total Post: 16
    • Regular Joe
    • ★★

    @ConfGen wrote:

    Download 6.3.4-19 from wyse.com and update your system. This will help.

    CG

    Oke cool, is there any simple documentation about how to upgrade the terminal with ftp??

    #12603
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    https://support.wyse.com/OA_HTML/jtfavald.jsp

    Search for solution ID 11200,

    Cheers,
    -TT

    #12606
    Avatarmichaelsnijder
    Member
    • Total Post: 16
    • Regular Joe
    • ★★

    @thinkthin wrote:

    https://support.wyse.com/OA_HTML/jtfavald.jsp

    Search for solution ID 11200,

    Cheers,
    -TT

    cool i only need a login wich i dont have 🙁

    I just registered myself, will see how long it will take to activate me.

    #12615
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    Hmm, sorry the link changed. You only need a login to log a call – try this:

    http://www.wyse.com/serviceandsupport/support/kbase.asp

    🙂

    #12616
    Avatarmichaelsnijder
    Member
    • Total Post: 16
    • Regular Joe
    • ★★

    @thinkthin wrote:

    Hmm, sorry the link changed. You only need a login to log a call – try this:

    http://www.wyse.com/serviceandsupport/support/kbase.asp

    🙂

    No problem i got activated very fast, I followed the steps, I have a ftp server, ip/wyse/wlx/

    And the .64m file is in this directory, pointed the terminal to the ftp but it doesnt seem to boot or load the image file. I think something is wrong with the wlx.ini , since i didnt have one so i created one myself with only the line Autoload=1

    For some odd reason it shows this in the logs:
    FTP acces (ftpserver,ftp)failes://192.168.0.57//wyse

    While the ftpusername and password are oke and the map exists, if i use a ftp client i got acces.

    By the way, im trying to install this image: 1. Linux 6.4 S50-V50_6.4.0_19_wlx-ftp.zip V6.4 Release for V50 – FTP Image

    6.4 Thats not the version stated above, is this a problem?

    #12617
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    What did you put in the file path on the unit? It should be wyse without the wlx on the end,

    Cheers,
    -TT

    #12620
    Avatarmichaelsnijder
    Member
    • Total Post: 16
    • Regular Joe
    • ★★

    It is wyse indeed

    rootpath=/wyse

    #12624
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11009
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    You have to install the Upgrade.pak first. It’s on wyse.com download section also.

    CG

    #12627
    Avatarmichaelsnijder
    Member
    • Total Post: 16
    • Regular Joe
    • ★★

    I installed 3.7 even before i tried to update this firmware. 🙁

    #12629
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11009
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    check your FTP server log if the V50L is looking in the correct path.

    CG

    #12648
    Avatarmichaelsnijder
    Member
    • Total Post: 16
    • Regular Joe
    • ★★

    @ConfGen wrote:

    check your FTP server log if the V50L is looking in the correct path.

    CG

    cant find anything weird, its checking the right dir.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.