V30L and RDP somewhat choppy video

  • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #7628
    AvatarJoshV
    Member
    • Total Post: 12
    • Regular Joe
    • ★★

    Hello, just got my V30L working and I’m attaching via RDP to a Win7 HyperV PC. Before using the V30L I used a PC to RDP and the video/audio quality was fine. Now using the terminal scrolling up and down in a web browser slow and sometimes the white spots of a web page kinda go black. If I minimize then maximize the browser the colors come back. Audio is sometimes choppy, but once you let it play (something like Spotify) it’s gets better. The Wyse is plugged into a 100mb hub, could that be the issue?

    Thanks for any advice.

    #23176
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11110
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    No, it is the performance of the V30 and of CE.
    The CE RDP client is not the best you can get. Check if you can disable bitmap caching. That could help with the black spots.

    CG

    #23186
    AvatarJoshV
    Member
    • Total Post: 12
    • Regular Joe
    • ★★

    ConfGen – What would be a good model to look at for what I’m trying to acomplish? I purchased these used off eBay about a year back, so I’d probably be looking to buy used again. Thanks 🙂

    #23190
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11110
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Look for a (from good to best)
    – C10LE
    – V10LE
    – T10 (<- my recommendation)
    – R10L
    – D90D
    – Z90S7
    – Z90D7

    CG

    #23201
    AvatarJoshV
    Member
    • Total Post: 12
    • Regular Joe
    • ★★

    ConfGen you’re the best ! Many thanks.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.