V10L Citrix XenDesktop can’t connect! Help!

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1347
    Avatarjkaleth
    Member
    • Total Post: 4
    • Newbie

    I’ve got some WYSE V10L Thin OS clients and have installed XenDesktop 2.0. I know WYSE makes a Viance thin client which is optimized for Xendesktop but I’m stuck with these.

    WYSE thin OS version 6.2.0_08

    Here is the wnos.ini

    ==============================
    Autoload=1

    PnliteServer=DDC AutoConnectList=”xendesktopddc” (desktop group name)

    signon=no
    =============================

    I’ve also tried the IP address of the xendesktop server for the PNliteserver paramter without luck

    When it boots all I get is an empty Connection Manager box. I’ve tried creating an ICA connection but it times out when I attempt to connect.

    I know it’s talking to fthe tp server because changes I make to the wnos.ini work.

    any ideas?

    #13539
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11113
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Change to
    signon=yes

    CG

    #13541
    Avatarjkaleth
    Member
    • Total Post: 4
    • Newbie

    great!!! That worked! thanks..

    do you have any idea how to make it login to the Xendesktop VM automatically without the user having to open connection manager and clicking the xendesktop vm group?

    your help is appreciated!!!

    #13542
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11113
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Don’t know why this is not working for you but
    PnliteServer=DDC AutoConnectList=”xendesktopddc”
    is the correct parameter set here.
    As long as your Xen pool is really named “xendesktopddc” it should autostart the assigned desktop session.
    Check the naming again.

    Cheers
    CG

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.