Using NTP internally

  • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #5533
    myazuid
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie
    • β˜…

    Hello,

    At our client’s office the regular machines (and all servers) and have access to the internet, but the wyse terminals do not, instead they use citrix program neighbourhood to open a browser.

    What we’d like to do is set up in internal NTP server, as Neutron cannot speak to the regular external ones.

    We have tried various 3rd party tools but can’t seem to get it to work, Neutron won’t recognize any servers as time servers, nor will other programs.

    The terminals are V90L.

    Thanks in advance πŸ™‚

    #17203
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11428
    • Jedi Master
    • β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

    Check out “Absolut Time Server”.
    Google it.

    CG

    #17327
    myazuid
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie
    • β˜…

    @ConfGen wrote:

    Check out “Absolut Time Server”.
    Google it.

    CG

    Hi sorry for the delayed response, have been abroad.

    Unfortunately our client is unwilling to pay for any software, so really we’re aiming for a free solution. Thanks for your response though.

    #17354
    Aaron31
    Member
    • Total Post: 32
    • Frequent Flyer
    • β˜…β˜…β˜…

    We had this same issue.

    Ended up ditching Neutron and the NTP thing all together.
    I made some alterations to allow w32time to be able to set to the correct date/time when the current date/time is way out – then I copied w32tm from another PC onto the terminal and then used the command ‘w32tm /resync /nowait’ in HKLM/bla/bla/Run to kick it off at logon.

    Job done.

    #17359
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11428
    • Jedi Master
    • β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

    BTW, the steps Aaron described above could also be found in my FAQ section.

    CG

    #17367
    Aaron31
    Member
    • Total Post: 32
    • Frequent Flyer
    • β˜…β˜…β˜…

    I found that if the terminal was booting for the first time, the w32tm command was not reliable. I tweaked it to add a 10 second delay before executing the command. I can only assume it was because the network wasnt ready or something….

    A

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.