Userid and password pass through

  • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #5633
    aLiE
    Participant
    • Total Post: 320
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    Ok after some trial and error i’m posting my problem here and who knows maybe someone can help me out or give some idea’s.

    What we do is add 2 more connections in the wnos.ini for the users which they are able to see in the connection manager, let’s say “Desktop1” and “Desktop2” (both are a ICA connections to the published desktop).

    Everything works like it should be, users enters their userid+password and choose what ever they like in the connection manager. Only problem for “Desktop1” and for “Desktop2” is that they have to enter their userid and password again, for everything els they don’t have to.

    My question is if this is a default behavior for connections added to the connection manager in the wnos.ini or not ? And is it possible to pass through the userid+password for those custom connections.

    I tried Singon=yes in your wnos.ini and did some testing with logon mode both without luck. Also tried to create a new wnos.ini by using the Config Generator but it didn’t worked aswell.

    Idea’s and tip are welcome as i’m running out of ideas.

    #17532
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11423
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Use
    username=$UN
    password=$PW
    in your custom connections.
    This should do the trick.

    If not, please post your wnos.ini.

    CG

    #17536
    aLiE
    Participant
    • Total Post: 320
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    Yup that did the trick, it’s funny to see how easy some solutions can be.

    Thanks a lot.

    Just a minor question, is it possible to force users to logoff (not ICA/RDP but on the Wyse terminal itself) ?

    At this moment once they are logged on they stay logged for ever (a scheduled reboot is a durty solution but does the job).

    #17538
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11423
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Try
    AutoSignoff=yes
    in the general part of the wnos.ini

    CG

    #17539
    aLiE
    Participant
    • Total Post: 320
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    Thanks again Confgen, it’s working like it should be.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.