USB to Serial Help

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #6638
    Iowa-Wyse
    Participant
    • Total Post: 17
    • Regular Joe
    • ★★

    I am working on a C10LE trying to get a usb to serial adapter to work. When I plug it in I see in event log that it found new device “WYSE VUSB” on port 1. (this is not the wyse usb to serial adapter but it detects it fine) Here are the setting I have in my ini file, however under devices it still shows serial ports: 0
    Also is it possible to use two usb to serial adapters? (assuming I can get one of them to work)

    “Serial=COM1 Baud=9600 Parity=None”
    “Device=UsbSerial Start=1”

    Any help on this would be great!

    #20472
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    These kind of adapters need local drivers. Wyse has only implemented the drivers for their own adapter. So you cannot use yours.
    Buy the Wyse one and it will work.

    CG

    #45412
    Twilley
    Participant
    • Total Post: 34
    • Frequent Flyer
    • ★★★

    Do we still have to use special WYSE Serial to USB cables with 8.x?

     

    #45417
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Yes

    CG

    #52379
    john.vanhoose
    Participant
    • Total Post: 2
    • Newbie

    Its been a few years and just wondering if you still have to use Dell Wyse usb to serial cable or if 3rd party cables can be used.

    #52382
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Nothing has changed here

    CG

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.