USB Force Redirect – What format do I use?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #79158
    Avatarjmcdaniel
    Participant
    • Total Post: 5
    • Newbie

    Using the WMS cloud console, I need to force a USB authentication token to be redirected to the virtual desktop.  However, I can’t find any documentation on what format to use for the VID and PID of the device.  Does anyone have any clues?  Here is my guess:Force USB Redir

    #82276
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11288
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Try to enter either
    0x05290620
    or
    0x05290,0x0620

    CG

    #82362
    Avatarinetwiz
    Participant
    • Total Post: 2
    • Newbie

    I’m working on the same thing, it worked on all older versions on Wyse OS with the old vusb command in the ini file but fails with both options you gave:

    [2021-02-24 07:26:14.552] W/system_daemon /Admin Policy US (607/607) parse_red_string 279, ptr1 = 0x1083
    [2021-02-24 07:26:14.552] W/system_daemon /Admin Policy US (607/607) parse_red_string 279, ptr1 = 0x1626
    [2021-02-24 07:26:14.552] W/system_daemon /Admin Policy US (607/607) usbif_setup_idstring got wrong data in line 358
    [2021-02-24 07:26:14.552] W/system_daemon /Admin Policy US (607/607) usbif_setup_idstring got wrong data in line 358

    #82364
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11288
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Are you using ThinOS 8 or 9 policy?
    The first screenshot shows 8, and the second one 9.

    CG

    #82365
    Avatarinetwiz
    Participant
    • Total Post: 2
    • Newbie

    Sorry My issue is with 9.x we have it working fine on 8.x using the INI not the gui.  I did get the device to show in the log on the WTOS layer but it is not redirecting to the Citrix layer.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.