UDP 3040 on 9.0.3030

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #53424
    Avatarastee
    Participant
    • Total Post: 19
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi all,

    Has anyone successfully got UDP audio working on a 3040 running 9.0.3030. If I have a 3040 on 8.4_105, UDP audio via NS Gateway works as expected. If I then upgrade that 3040, UDP stops working.

    Same NSG, same VM and same StoreFront address. No change except for 3040 FW version upgrade.

    Citrix Session Settings
    Enable UDP Audio yes

    Thanks

    #53428
    Avatarastee
    Participant
    • Total Post: 19
    • Regular Joe
    • ★★

    I’ve downloaded the device logs and can see that the ICA has the following as expected;
    EnableUDPAudio=True
    EnableUDPThroughGateway=true
    RtpAudioHighestPort=16509
    RtpAudioLowestPort=16500

    And there are lines referencing the TC config;

    [vdimgr]: session props manmager getBaseProp = {“__Inherit”:{“AudioQuality”:”medium”….,”EnableUDPAudio”:true,

    “SessionConfigICAEnableUDPAudio”:{“value”:”yes”}

    #53433
    Avatarastee
    Participant
    • Total Post: 19
    • Regular Joe
    • ★★

    Just tried 9.0.2108 and package 2006.1130. Still not working.

    Has anyone successfully test UDP audio on ThinOS 9.x?

    #53447
    Avatarastee
    Participant
    • Total Post: 19
    • Regular Joe
    • ★★

    I’m guessing the lack of responses probably means that no one has got UDP audio working on this model and FW.
    Looks like I’m sticking to v8.x for now.

    #53462
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 10966
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    At least I haven’t tried it. Sorry.

    CG

    #53583
    Avatarastee
    Participant
    • Total Post: 19
    • Regular Joe
    • ★★

    No worries. I’ve also tried on 9.0.4024 and it still is not working.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.