Trouble with 3040 Thin OS 8.6_412

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #104951
    AvatarGlobo
    Participant
    • Total Post: 2
    • Newbie

    Hello!

    I have already on my park 12 Wyse 3040 Thin OS, but have a trouble just with the last.

    I push de configuration via FTp ans wnos.ini.

    CONNECT=RDP \
    Host=Server \
    Description=”Connexion” \
    Icon=default \
    Colors=high \
    Fullscreen=yes \
    Resolution=default \
    Mapdisks=yes \
    UnmapPrinters=yes \
    LocalCopy=no

    But with the last, icon not appear.

    I try with the configurator, and obtain the same conf file.

    My others 3040 are in 8.3_210.

    An idea.

    Thank a lot for your help.

     

    Hervé F.

     

    #104958
    AvatarMidas
    Keymaster
    • Total Post: 14
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    ThinOS v8.6_710 is recomended for all your Wyse 3040 ThinOS.

    I understand, you use terminal services or you try 1:1 connection over RDP.

    You need to place an IP or URL for “Host=”

    I recommend you to use ConfGen with its help. Just come to command name and see how you can use it.

    I tested on my Wyse 3040 ThinOS v8.6_710. Icon is appearing on screen.

    #104968
    AvatarGlobo
    Participant
    • Total Post: 2
    • Newbie

    Thanks for your response

    I try for host, with dns name of the server, with ip address, I try with the soft ConfGen, with the same result.

    I try to change in the INC folder, just for the Terminal, I try to change in the wnos.ini

    Just stay the windows DELL in the middle with an error VDI Broker Initialization Failed.

     

    #104984
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11285
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Could it be that the last one is not using the Classic desktop mode?

    CG

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.