T50 username.ini auto logon to wyse

  • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #7164
    AvatarPEMIT
    Member
    • Total Post: 2
    • Newbie
    • ★

    Hello,

    I am having problems getting my ftp ini files to work.

    The aim is to have the T50 turn on and automatically load up as the local thinuser. After that it auto starts a chrome bowser conection in kiosk mode to my citrix web interface and the users then need to login to the citrix session with credentials.

    This setup allows me to log out and login as administrator and not have the browser session open in kiosk mode allowing me to make changes and administer the wyse client.

    The problem is the thinuser.ini which contains the browser connection will not load when the T50 is turned on and auto logs in as thinuser, but if I logoff the T50 and then manually log on as thinuser it loads the thinuser.ini and works perfectly.

    Thinuser has no password.
    My firmware is the latest release feb 2012.

    log from autologon

    09:46:54 ip [140]USER anonymous 331 0
    09:46:54 ip [140]PASS ftp@example.com 230 0
    09:46:54 ip [140]CWD wyse 250 0
    09:46:54 ip [140]CWD T50 250 0
    09:46:54 ip [140]CWD wlx 250 0
    09:46:54 ip [140]sent /wyse/T50/wlx/181DK800173.ini 550 2
    09:46:54 ip [140]sent /wyse/T50/wlx/0080649d7e46.ini 550 2
    09:46:54 ip [140]sent /wyse/T50/wlx/0080649D7E46.ini 550 2
    09:46:54 ip [140]sent /wyse/T50/wlx/wlx.ini 550 2
    09:46:54 ip [140]CWD / 250 0
    09:46:54 ip [140]CWD wyse 250 0
    09:46:54 ip [140]CWD T50 250 0
    09:46:54 ip [140]CWD wnos 250 0
    09:46:54 ip [140]sent /wyse/T50/wnos/wnos.ini 550 2
    09:46:54 ip [140]QUIT – 550 0

    log from second manual logon

    17:19:33 ip [55]USER anonymous 331 0
    17:19:33 ip [55]PASS ftp@example.com 230 0
    17:19:33 ip [55]CWD wyse 250 0
    17:19:33 ip [55]CWD T50 250 0
    17:19:33 ip [55]CWD wlx 250 0
    17:19:33 ip [55]CWD ini 250 0
    17:19:33 ip [55]sent /wyse/T50/wlx/ini/thinuser.ini 226 0
    17:22:00 ip [54]closed – 421 121
    17:22:00 ip [55]closed – 421 121

    The first logon, auto logon never looks in the ini folder.

    Any thought appriciated

    Thank you

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.