T50 Privilege Command

  • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #7131
    AvatarJAC13264
    Member
    • Total Post: 8
    • Newbie

    With the command “Privilege=None” in the thinuser.ini file, finding that thinuser can still open settings and view “Diagnostic” and “Date/Time” applications. The wlx.ini is currently empty.

    Looking at the system log on the T50 it even states that PrivLevel=low.

    [System]
    PrivLevel=low
    PassWord=********
    UserName=thinuser

    Seems like the desktop application is ignoring the command.

    #21810
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 10966
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    put it in the wlx.ini

    CG

    #21814
    AvatarJAC13264
    Member
    • Total Post: 8
    • Newbie

    Same result. In addition, the result is inconsistent regardless of whether you place the command in the wlx.in or $mac.ini file. One time you login the thinuser account and the privilege is correct. Then logout and login again and its no longer correct.

    Very buggy.

    #21815
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 10966
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    The first FW of the T50 is really buggy, yes.
    I expect the new firmware these days. Hopefully these kind of bugs are fixed then.

    CG

    #21854
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 10966
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Firmware is released!

    CG

    #21885
    AvatarJAC13264
    Member
    • Total Post: 8
    • Newbie

    Firmware upgrade resolved the issue. Thanks.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.