t50 Displays

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #7805
    Avatarjeneal
    Member
    • Total Post: 1
    • Newbie

    Wyse Enhanced Unbuntu linux

    Hi all,

    I’m having issues getting dual monitor support on my t50 thin client. I have it pulling its INI file via FTP, which is working, and I have made sure that the thin client itself is not set to mirror the displays. When I log in though, my primary monitor (which contrary to the documentation is the DVI monitor) the VGA monitor remains with the blue wyse back ground and is un-usable. Below is my INI file, partially generated from the ConfigGen. Parts have been redacted for security. Any help that anyone could give is greatly appreciated.

    -Junell

    TimeServer=[redacted]
    Privilege=none
    AudioMute=no
    AudioVolume=100
    RdpClipBoard=no
    DefaultTerminal=no
    PasswordEncryptionCode=0
    ChangeAdminPassword=[redacted]
    ChangeRootPassword=[redacted]
    DefaultUser=guest
    TimeZone=US/Eastern
    AutoSignoff=yes
    EnableLocal=no
    DisableDomain=yes
    AutoLogin=yes
    CountDown=0
    CONNECT=VMWARE_VIEWCLIENT_OPEN
    Description="VMview"
    Host=[redacted]
    DomainName=[redacted]
    AutoConnect=Yes
    Fullscreen=yes
    Ping=no
    Interactive=no
    Useallmonitors=yes
    UseSSL=yes
    LocalCopy=no
    DisablePanelInFullscreen=yes
    DisplaySettings=MON1 rotate-normal 1280x1024 ; MON2 rotate-normal 1280x1024 on-right
    #23748
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 9902
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Try to remove the ending “” after DisablePanelInFullScreen=yes.

    CG

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.