s90 boot from flash?

  • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #188
    AvatarAnonymous
    Member
    • Total Post: 162
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    I am having trouble getting a winterm s90 to boot locally from flash. Do I NEED to have some kind of server env to get it to boot into the OS? I went into the bios and set the boot order to IDE first, but it just stalls at:

    (c) Wyse v4.6

    Anybody have any idea what I can do?

    Thanks!

    #8819
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    Hi,

    Is it possable the flash has popped out in transit? This happened to me once, the S90 has one screew holding the cover on. Open the box up and make sure the flash modle is seated home all the way,

    Cheers,
    -TT

    #8821
    AvatarAnonymous
    Member
    • Total Post: 162
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    I will check tonight when I get home, thanks!

    #8822
    AvatarAnonymous
    Member
    • Total Post: 162
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    I can see without even opening it that its not out of place. The flash is glued down on 2 sides, and the glue appears to be be intact. Thanks for the try, any other ideas by chance?

    #8823
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    Mine looked like that as well, open it up and re seat it. Also tighten the screew that holds it in…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.