reimaging 9455

  • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1630
    AvatarMinion
    Member
    • Total Post: 3
    • Newbie

    Hello all!
    When reimaging my 9455 I get “firmware is not compatible”.
    Checking the logs I find:

    Evaluating:
    ‘stream/index/1/ide1-0/par1.raw’ to ‘stream/index/1/ide1-0/par1.raw’

    0%………25%………50%………75%………100%
    ERROR!…. Abnormal TERMINATION of ARCHIVE TRANSFER!

    This happens everytime like clockwork and I followed all of Wyse’s instruction for the simple Imager 1.3.2.
    Any ideas?
    TIA

    #14600
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11116
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    What image are you using?

    CG

    #14601
    AvatarMinion
    Member
    • Total Post: 3
    • Newbie

    Custom Image

    Thanks!

    #14679
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11116
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Sorry, I’ve missed your answer.
    Does the custom image run on other 9455 units? Was it created on a 9455? How did you extract it? Have you created it yourself?
    What firmware build is it based on?

    CG

    #14684
    AvatarMinion
    Member
    • Total Post: 3
    • Newbie

    Sorry, let me answer your questions.
    This image works on all 9455 units in the company (200+) and has no issue when using the WYSE imaging server, only when using WSI.
    At this point WSI on windows 2000 Server works correctly but I get the error when using WSI on XP Pro machines.

    I believe I may just give up on WSI on XPP as it is very touchy to keep running.

    Thanks for the help.

    #14685
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11116
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Good idea. I would never recommend a workstation OS for a server task.
    😉

    CG

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.