Rapport Scripting -> for Wyse which are on the Domain

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #286
    Avatarfidl4000
    Member
    • Total Post: 20
    • Regular Joe
    • ★★

    I checked the document for scripting and have found it very useful. But i noticed that it works only once the machine is logged on. We have clients authenticating to the domain, and I was wondering if someone can perhaps assist me with writing a proper test script to make sure that everything will work as it should even if the machine is on the domain.

    Thank you.

    D.

    #9091
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    Hi,

    Its been a while since I tried this but I recall that using the LU command (Lock User) with out being logged in causes problems.

    Maybe try a script without this or the EL command. Use the RB (reboot) at the end of the script. As by default the Rapport client runs as system this should work for most packages that don’t need to interact with the desktop.

    Post back if this works,

    Cheers,
    -TT

    #9201
    Avatarfidl4000
    Member
    • Total Post: 20
    • Regular Joe
    • ★★

    Worked Flawlessly. If it hasn’t been already stated, You are THE MAN. I think you should work for Wyse, because your answers are just so much more concise. 🙂

    #9205
    Avatarthinkthin
    Member
    • Total Post: 1707
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    😳

    You will give be a big head!

    Everyday in IT I am reminded how much I don’t know, but I am glad this tip worked out. Thanks for supporting the site,

    Cheers,
    -TT

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.