Problems specifying Pnliteserver list in wnos.ini

  • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #6925
    AvatarTiw86
    Member
    • Total Post: 2
    • Newbie

    Hi all,

    We’re currently testing a wnos.ini file for our R10L thin clients.
    We have a citrix farm with 8 servers, with 2 of them hosting the citrix webinterface.

    Here are my ICA settings in wnos.ini:
    # ICA settings
    PnliteServer=10.13.95.7:85, 10.13.95.9:85 AutoConnectList=”” ReconnectFromButton=2 ReconnectAtLogon=2
    Multifarm=yes
    IcaBrowsing=HTTP
    SessionConfig=ICA ondesktop=”Xen:Desktop” MapDisksUnderZ=yes SessionReliability=yes

    As you can see, we have specified these 2 servers at the PnliteServer statement in the ini.
    The clients seem to only connect to the first server in the list, never the second.
    Recently, i tested a scenario where i brought server#1 down and noticed that the clients failed to connect to their sessions. They did not connect to server 10.13.95.9:85 like i expected them to.

    How do i get my clients to use PnLiteServer #2 when server #1 is down?
    Using a DNS record for these 2 servers i unfortunantly not an option for us.

    Thanks in advance.

    #21308
    AvatarTiw86
    Member
    • Total Post: 2
    • Newbie

    DUH….

    After a few minutes of testing i found the solution, turns out i had to use quotation marks to define the list.

    Like: PnliteServer=”10.13.95.7:85, 10.13.95.9:85″

    This works perfect

    Sorry guys, i need weekend…. 😳

    #21311
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11116
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    You should use my ConfGen tool to prevent issues like this.

    CG

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.