Please HELP….WINTerm 5440XL

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #6680
    Clayton
    Member
    • Total Post: 2
    • Newbie
    • ★

    Hello
    If I am in the wrong section please forgive my newbie-ness 🙂
    Ok We seems to have about 10 Wyse WinTerm 5440XL’s laying around that my very stubborn manager wants them back into a working situation…
    In short we want to use these as time clock stations via RDP into Windows.
    A few months ago I got lucky and selected one that I could actually get into however the last 6 I have tried to reset…will not reset.
    The only info I can find on resetting these tells me to either press and hold “g” while powering up or press and hold “shift” and “g”.
    Heck if I can find out how to at least get into a Admin console I would be happy with that then I can do what I need.
    Basically when this little guy boots up it gives me an error about connecting to what seems to be a hard coded IP address. Many moons ago they use to use these to connect to an Oracle server for time keeping.
    Can anyone help me get into these?
    I just hope that the original Admins didnt re-write the running config and blow away the admin console?
    The 1st one I got into actually lets me setup connections via a GUI based screen.
    When I try to access this it continually tries to connect to the old server.
    Sorry I am so scattered here but the manager needs this by Friday and he really does not want to spend money.
    Thanks All

    #20608
    Clayton
    Member
    • Total Post: 2
    • Newbie
    • ★

    OUCH…..45 views and no replaies….does not look good for the home team.
    Thanks anyway 🙄

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.