Help With Firmware Update on C10LE WTOS Clients.

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #7492
    Avataraaronj
    Member
    • Total Post: 2
    • Newbie

    Hi everyone,

    First post here. The company I work at has a number of C10LE thin clients running WTOS and the firmware is getting pretty outdated. We are having trouble updating firmware via the FTP/HTTP(S) methods. I tried WYSE’s support forum and got one reponse… from a spammer.

    I am following document 10566 from the Knowledge Base to the ‘T’ and I can’t figure out why I can’t connect to the FTP server. We are running 6.5.0_23 and want to upgrade to 7+ (going in order).

    In the C:inetpubftproot folder I put a folder called “wyse” and in that folder another folder called “wnos”. I put my 2 firmware update files in that folder along with the text document with the ini I made with config gen (Thanks guys!). When I reboot my thin client and try to point it to the server IP (xx.xx.xx.50/wyse) or view my INI file I can’t do either. The “anonymous” and password fields are already filled in.

    Any suggestions? I am having a heck of a time getting these things updated. We need the sound to work on our RDP sessions and want all the new feature-ie goodness in the 7.0+ WTOS updates.

    Thanks for your time,

    Aaron

    #22772
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11104
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Check your FTP logfile. It should point you in the right direction.
    From what you have written here, everything looks fine.
    Typical issues are
    – Firewall
    – NTFS rights on the firmware files

    CG

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.