Help required with C10LE & Access Gateway

  • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #6688
    Avatarodyne
    Member
    • Total Post: 2
    • Newbie

    Hi,

    I have suspected all day that I have some configuration issues my Gateway VPX appliance preventing me from connecting to my published Apps on XenApp6 from my Wyse C10LE. However my android device can connect to the apps now, but my wyse still can’t so suspect it’s the config settings within my wnos.ini

    Other than ensuring the PNlite server setting is correct, and I’m authenticating with a correct user, pw & domain, is there any other config I should have in my wnos.ini to permit this connection. My Wyse is running 7.0_113

    Kind Regards

    #20610
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11241
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Please post your wnos.ini.

    There is an old Citrix document which explained how to set up CAG to work with iOS devices. This also works perfectly fine for WTOS devices. Although now iOS can communicate directly so there could be two documents. I haven’t searched myself.

    CG

    #20611
    Avatarodyne
    Member
    • Total Post: 2
    • Newbie

    Hi CG. Here’s my wnos:

    #This will prevent the user being asked to log in to the local device
    signon=1

    #Citrix server.
    PnliteServer=https://FQDNexternal/http/FQDNinternal/Citrix/PNAgent/config.xml
    icabrowsing=https
    DomainList=internal.domain
    #Make windows appear as they would look on windows
    Seamless=yes

    #This will upgrade to firmware if a newer version exists ing the ftp directory
    AutoLoad=1

    #Add a certificate for Citrix Secure Gateway
    AddCertificate=DigiCertHighAssuranceEVRootCA.crt

    #Set correct language
    language=Uk

    #Set screen resolution
    Resolution=1024×768 Refresh=75

    #Set desktop colour
    DeskColor=”78 100 252″

    #Custom Screen Saver
    ScreenSaver=1 LockTerminal=no SoftSaver=yes Type=3 Image=screensave.jpg

    #Set wallpaper, don’t forget to put a bitmap in the directory under
    #the wnos directory and call it bitmap (ie wnosbitmaplogo.bmp)
    Desktop=Wysepaper.jpg

    #Start to lock down thin client
    Priviledge=none Lockdown=no

    TimeZone=”GMT + 01:00″ ManualOverride=yes
    TimeServer=3.uk.pool.ntp.org

    #Remote Shadow options
    VncPrompt=0

    #Login Notice and GUI bitmap
    NoticeFile=Notice.txt
    FormURL=Wyse_S10.bmp

    #Enable admin mode
    AdminMode=yes Username=username Password=password

    I have tried the PNlite server with just the FQDN and IP address, but to get the IOS devices & android devices working I had to use the PNlite setting above.

    Many thanks

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.