Group Policy, Server 2008, Wyse C90LEW

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #6327
    pilot329
    Member
    • Total Post: 14
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi,

    I’m having a bit of trouble getting GPOs to apply to the C90LEW thin clients. I’ve created a separate OU for just the thin clients with a loopback policy to only apply certain user policies to the devices. To test, all I did was create a GPO that changed the user’s background when they log in. When I log in as the user, the policy does nothing. I executed an RSOP to see what was going on and received an error stating that the “Specified domain could not be contacted…” There are no problems with the DC or any DNS settings. I applied this same policy to another OU with Windows 7 desktops and the policy applied without any problems. The thin client points to the appropriate DNS server and there are no network connectivity problems. If anyone out there has any ideas I would greatly appreciate it. Thin clients + domains + group policy = difficult.

    Thanks

    #19737
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11409
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Stupid question, but you have joined the client to your domain, haven’t you?

    CG

    #19739
    pilot329
    Member
    • Total Post: 14
    • Regular Joe
    • ★★

    yep….no problems joining the domain

    #19742
    pilot329
    Member
    • Total Post: 14
    • Regular Joe
    • ★★

    i scheduled a conference call with one of the Wyse Product Engineers regarding the WE7 clients….i’m hoping they work a lot better in domain environments

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.