FW 6.5_23 issue visualization

  • This topic is empty.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #5655
    valentinopemoni
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    Hello,

    I have a strange issue with this new firmware and Wyse V10L with outlook. The users have issue displaying the mail, cannot see the dotted line between mails etc…

    Any1 have reported this issue?

    Thanks you,
    v.

    #17592
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11409
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Yes, I heard that from one of my customers also. But no solution available to me at this moment.
    Have you contacted Wyse on that?

    CG

    #17598
    valentinopemoni
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    Not yet, but if this issue is not fixed, i’ll try to open a ticket to wyse.

    I’ve this issue with the VDI on vmware with Business Object.

    The only things is that only Outlook have this behaviour and not excel or word…

    #17656
    valentinopemoni
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    Issue fixed with the new release 6.5_30

    Regards,
    v.

    #17788
    hedge01
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    @valentinopemoni wrote:

    Issue fixed with the new release 6.5_30

    Regards,
    v.

    WE are having the same problem with Outlook “ghosting” the image on our v10l’s. We did apply 6.5_30 but it did not fix our problems. We are not sure what to do at this point. We have contacted Wyse support but have not gotten anywhere yet. The problem is not present with 6.4 but we are missing a ton of features in 6.4 that we want to use like storing the ini locally so if the v10l has an image on it and cannot contact the ftp server it still looks the same for the end user.

    #17789
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11409
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    There is a demo build available 6.5.0_30.02 that is fixing some grpahic issue for my customers.

    CG

    #17798
    hedge01
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    @ConfGen wrote:

    There is a demo build available 6.5.0_30.02 that is fixing some grpahic issue for my customers.

    CG

    We just tested that version and it still has not fixed the issue. They actually blacked out the calendar in outlook only showing the appointments so it is just a work around and not yet a solution. At least this tells me that they are working on it!

    #17834
    hedge01
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    @ConfGen wrote:

    There is a demo build available 6.5.0_30.02 that is fixing some grpahic issue for my customers.

    CG

    Confgen,
    Do you know if there is a newer version than 6.5.0_30.02 available in demo.

    #17839
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11409
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Yes, 6.5.0_30.10 is the latest. Saw it on the Cebit in Germany this week at the Wyse booth. Worked fine and fixes the graphics issues.

    CG

    #17848
    hedge01
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    Thanks for the tip, we got .10 and it fixed all of our graphics issues. And they removed the “Demo” from the screen.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.