fileserver= causing me me grief

  • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #7441
    Avatarleafs
    Member
    • Total Post: 6
    • Newbie

    So I am trying to repoint my Xenith’s from my dev instance webserver to the production instance. When i use the command fileserver=https://filserver.domain.com/wyse in the xen.ini everything works great after the first reboot the device repoints itself to the central config https://filserver.domain.com/wyse . After the second reboot post repoint the device stops working. When i look at the central config in the GUI it now shows https://filserver.domain.com/wyse/wyse which is not a valid directory and the device fails to pull it’s config. We cannot use DHCP tags only control the devices via the xen.ini. Any suggestions?

    #22612
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11116
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Can you post both xen.ini files?

    CG

    #22847
    Avatarleafs
    Member
    • Total Post: 6
    • Newbie

    This is the ini that the Xenith’s are looking at when i redirect them. I have cleared the mirror server and all units have rebooted multiple times.

    AddCertificate=VerisignG3_new2.crt
    AddCertificate=SVRSecureG3.crt

    AdminMode=yes Admin-Username=******* Admin-Password=*******

    AutoLoad=2

    desktop=wall.jpg

    Device=audio volume=high

    Domainlist=Domain,Domain,Domain

    MaxVNCD=yes

    MicBoost=yes

    MirrorFileServer=no

    PnliteServer=https://website/citrix/xenith/config.xml ReconnectAtLogon=2 ReconnectFromButton=2 RequestIconDataCount=20

    fileserver=https://website/wyse_redirect

    PRIVILEGE=LOW EnableNetworkTest=Yes ShowDisplaySettings=Yes EnableKeyboardMouseSettings=Yes EnablePrinterSettings=yes KeepDHCPRequestIP=yes

    SessionConfig=ALL MapDisks=yes DisksReadOnly=yes

    SessionConfig=ICA AudioQuality=medium

    SignOn=yes EnableOK=yes SaveLastDomainUser=yes

    SysMode=VDI toolbarclick=yes ToolbarEnableOneSession=yes

    TimeZone=’GMT – 05:00′ ManualOverride=yes Daylight=yes Start=030207 End=110107 TimeZoneName=”Eastern Standard Time” DayLightName=”Eastern Daylight Time”

    FIxLicense=Clean

    Shutdown=Turnoff
    Autosignoff=yes Shutdown=yes

    #22848
    Avatarleafs
    Member
    • Total Post: 6
    • Newbie

    here is the ini that is located on one of the 2 webservers behind the LB once the devices have been redirected.

    AddCertificate=VerisignG3_new2.crt
    AddCertificate=SVRSecureG3.crt

    AdminMode=yes Admin-Username=******* Admin-Password=*******
    AutoLoad=2

    desktop=wall.jpg

    Device=audio volume=high

    Domainlist=Domain,Domain,Domain
    MaxVNCD=no

    MicBoost=yes

    MirrorFileServer=no

    PnliteServer=https://Website/citrix/xenith/config.xml ReconnectAtLogon=2 ReconnectFromButton=2 RequestIconDataCount=20

    PRIVILEGE=LOW EnableNetworkTest=Yes ShowDisplaySettings=Yes EnableKeyboardMouseSettings=Yes EnablePrinterSettings=yes KeepDHCPRequestIP=yes

    SessionConfig=ALL MapDisks=yes DisksReadOnly=yes

    SessionConfig=ICA AudioQuality=medium

    SignOn=yes EnableOK=yes SaveLastDomainUser=yes

    SysMode=VDI toolbarclick=yes ToolbarEnableOneSession=yes

    TimeZone=’GMT – 05:00′ ManualOverride=yes Daylight=yes Start=030207 End=110107 TimeZoneName=”Eastern Standard Time” DayLightName=”Eastern Daylight Time”

    Timeserver=142.205.98.4,142.205.182.34

    FIxLicense=Clean

    Shutdown=Turnoff
    Autosignoff=yes Shutdown=yes

    #22849
    Avatarleafs
    Member
    • Total Post: 6
    • Newbie

    After the first reboot the central config seems ok and everything is functional. On the second reboot the wallpaper is lost and the central config is now showing https://website/wyse_redirect/wyse_redirect which is not a valid directory.

    Very frustrating.

    Thanks in advance for any ideas

    #22871
    ConfGenConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11116
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    So it doubles the /Wyse_redirect part?

    CG

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.