C90LE graphics issue on UBUNTU 9.10 LTSP 5.1

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #5871
    raheel_i
    Participant
    • Total Post: 73
    • Back Stage Pass
    • ★★★★

    Hello,

    I must say this is a great web portal for Wyse solutions, and many of my problems with Wyse thinclients were solved through this Portal. I really appreciate this solution giving environment.

    Currently i am facing a problem listed as under:

    I have installed & configured LINUX UBUNTU 9.10 LTSP 5.1 , on which I want to connect Wyse C90LE . But the problem is that when i connect C90LE through NETWORK BOOT(PXE) to LINUX UBUNTU LTSP 5.1 it shows that station has been booted through network but as soon as UBUNTU desktop is about to load the screen Graphics get scrambled and screen is left with lines and dots and desktop is not visible .

    Please Advice me a good solution.

    BEST REGARDS.

    #18273
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11425
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Have you tried latest video drivers from the VIA website?

    CG

    #18278
    raheel_i
    Participant
    • Total Post: 73
    • Back Stage Pass
    • ★★★★

    Well I cannot find VIA driver for Ubuntu 9.10 , VIA website just have Ubuntu 9.04 Drivers. please also advice me that is there any particular folder to install drivers in UBUNTU or just simply install it through a Terminal.

    #18280
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11425
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Sorry, I have no clue of UBUNTU.

    CG

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.