C50LE Remote Shadow, Autologin Problem

  • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #6741
    NENPL
    Participant
    • Total Post: 18
    • Regular Joe
    • ★★

    I enable remote shadowing on my C50LEs with the INI file commands below:

    DisableVNC=no
    VNCAuthTypes=vnc
    VNCPasswd= VNCPrompt=No

    I find that with all my C50LEs, whether running 11.1.015 or 11.1.031, the VNC service failed to start properly. After a lot of trial and error, I found that Autologin was the problem. After more trial and error I found that adding a 60 second delay solved the problem.

    Autologin=yes CountDown=60

    I am just curious if anyone else has had this problem. I also wanted to get this out there and hopefully save someone else the annoyance I went through.

    I saw a post from May about remote desktop access on C50LEs, but I’m new to the forum and I’m not sure how old is too old to reply.
    http://www.freewysemonkeys.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6915

    #20777
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Feel free to answer any post.

    Thanks for letting us know your findings. Be aware that never Linux build needs a base64 encrypted VNC password instead of clear text.
    ConfGen creates that for you.

    CG

    #21055
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    This article very interested!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.