C10LE Issue – Caps Lock turns itself on and off?

  • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #6019
    RichB
    Participant
    • Total Post: 11
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi,
    We have a number of users reporting that their Caps Lock setting keeps randomly setting itself off and on.
    This is since we rolled out C10LE terminals.
    We have the latest firmware installed, as available from the Wyse website.

    This only affects users who use the Caps Lock frequently.
    Anyone else come across this problem and is aware of a fix?

    Thanks,
    Rich

    #18680
    aLiE
    Participant
    • Total Post: 320
    • Jacked into The Matrix
    • ★★★★★★

    We do have this problem for some time now but it only occurs when users switch from “dos-mode” application back to “windows” application.
    At some weird point the capslock turns on but the led is turned off, or the led is on but the capslock is off.

    I haven’t found yet a solution for it 🙁

    #18690
    delboy
    Member
    • Total Post: 29
    • Frequent Flyer
    • ★★★

    Hi,

    We have experienced this issue with our C10LE and S10 terminals, we havent received any support calls from our users about this issue since we upgrade our terminals to 6.5.0.34 from 6.3.0.30.

    There is also another documented fix for this issue if you are running certain version of Citrix:

    http://support.citrix.com/article/CTX122656

    Del

    #18867
    RichB
    Participant
    • Total Post: 11
    • Regular Joe
    • ★★

    Thanks guys.

    I’m running firmware Ver 6.5.0_30, the latest on the Wyse site.
    Where/how can I get hold of 6.5.0.34 that you mention?

    Thanks,
    Rich

    #18868
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11428
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Contact Wyse directly to get new firmware.

    CG

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.