AutoConnect to XenDesktop

  • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #6799
    matstan
    Member
    • Total Post: 1
    • Newbie

    Hello,

    We just implemented XenDesktop 5, and we are trying to use PC Extender to repurpose some of our old desktops as thin clients. I have PC Extender installed on a machine, and I have configured the ini file connection properly. Unfortunately, I cannot get the machine to automatically launch the user’s XenDesktop desktop after log in.

    Below is my wlx.ini. Can anyone see why autoconnect is not launching the desktop?

    Thank you

    ;*************************************************************
    ;* *
    ;* This wlx.ini file was generated with the *
    ;* Configuration File Generator 6.1.01 *
    ;* Copyright by Thomas Moellerbernd *
    ;* *
    ;* http://www.technicalhelp.de *
    ;* *
    ;*************************************************************

    ;*************************************************************
    ;* General 1 *
    ;*************************************************************

    Autosignoff=yes

    ;*************************************************************
    ;* Network *
    ;*************************************************************

    Autologin=No
    DomainList=admin

    ;*************************************************************
    ;* ICA *
    ;*************************************************************

    PnliteServer=10.23.2.97

    ;


    ;- ICA Session 1 –
    ;- Each line but the last must end with a ‘ ‘ –
    ;



    CONNECT=ICA
    BrowserIP=10.23.2.97
    Application=”Win7″
    Description=”Win7 ”
    AutoConnect=yes
    Reconnect=yes
    Fullscreen=yes
    Username=$UN
    Password=$PW
    Domainname=$DN
    LocalCopy=no

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.