1200Le DST issue with wnos.ini

  • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #5437
    nonprofit
    Member
    • Total Post: 3
    • Newbie

    Having an issue since DST change Nov 1st.
    Current settings wnos.ini-

    TimeZone=’GMT – 06:00′ ManualOverride=yes Daylight=yes Start=110107 End=030207 TimeZoneName=”Central Standard Time” DayLightName=”Central Daylight Time”

    Problem- Time is off at the actual unit but the time within citrix outlook sessions is correct. If I change the start and end parameters I can can get the device time to be correct but then the calendars are off (ahead) one hour in citrix outlook!

    I know I have dealt wit this issue before but don’t remember what was done to get both the time shown at the device and the outlook current time settings in sync. I thought it was something like set the start parameter to be one day before DST actually starts but I am grasping here.

    I have tried turning the dst setting off as we are actually out of dst but getting nowhere fast.

    Any suggestions welcome…

    #16890
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11417
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Is it just a typo or did you change Start and End time?

    CG

    #16891
    nonprofit
    Member
    • Total Post: 3
    • Newbie

    this is the original version of this parameter before all the DST changes…

    TimeZone=’GMT – 06:00′ ManualOverride=yes Daylight=yes Start=030107 End=110107 TimeZoneName=”Central Standard Time” DayLightName=”Central Daylight Time”

    these are the current settings in the wnos.ini… whcih is a convuluted mixture of start and end from the original

    TimeZone=’GMT – 06:00′ ManualOverride=yes Daylight=yes Start=110107 End=030207 TimeZoneName=”Central Standard Time” DayLightName=”Central Daylight Time”

    #16894
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11417
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    But why do you change start and end time? You should leave it as it was.

    CG

    #16896
    nonprofit
    Member
    • Total Post: 3
    • Newbie

    But these 1200LE’s have had an issue from the start with this dst issue. The only way I was able to get the on screen device time AND the outlook calaendar time to be accurate was to make the strat/end string as shown.

    TimeZone=’GMT – 06:00′ ManualOverride=yes Daylight=yes Start=030207 End=030307 TimeZoneName=”Central Standard Time” DayLightName=”Central Daylight Time”

    Yes I know it doesn’t make sense to have to change it at all be we have always had to mess with it. The settings shown work but I would like to know why!

    thanks in adance for your time.

    #16901
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11417
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Have you tried
    TimeZone=’GMT – 06:00′ ManualOverride=yes Daylight=no

    ??

    CG

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.