Reply To: wyse t10 issue

#23753
Avatarwysor
Member
  • Total Post: 10
  • Regular Joe
  • ★★

sure:

;*************************************************************
;* *
;* This wnos.ini file was generated with the *
;* Configuration File Generator 6.4.06 *
;* Copyright by Thomas Moellerbernd *
;* *
;* http://www.technicalhelp.de *
;* *
;*************************************************************

;*************************************************************
;* General 1 *
;*************************************************************

autoload=2
Privilege=High

;*************************************************************
;* Peripherals *
;*************************************************************

Language=us_int

;*************************************************************
;* Display *
;*************************************************************

; If you are using a version of WTOS code < 7.0.1_13 please use:
; Resolution=DDC Refresh=
Screen=1 Resolution=DDC

;*************************************************************
;* Time *
;*************************************************************

Timeserver=nl.pool.ntp.org Timeformat=”24-hour format”
TimeZone=’GMT + 01:00′ ManualOverride=yes

;*************************************************************
;* Network *
;*************************************************************

SignOn=Yes
DomainList=”domain”

;*************************************************************
;* ICA *
;*************************************************************

PnliteServer=https://server.domain.com CAGAuthMethod=LDAP