Reply To: reboots on Wyse C10le’s on 7.1_033 (not timezone related!)

#23597
Avatarbspies
Member
  • Total Post: 18
  • Regular Joe
  • ★★

This is the first half of our wnos.ini file, minus some names I took out since I am posting this online

;*************************************************************
;* General 1 *
;*************************************************************

;*************************************************************
autoload=1
Fileserver=WDM01.COMPANY.PVT Username=anonymous Password=wyse@company.pvt
Rapportserver=WDM01.COMPANY.PVT Retry=3
AdminMode=yes Username=wyseadmin Password=xxxxxxxx
Privilege=None HidePPP=yes EnableNetworkTest=yes ShowDisplaySettings=Yes EnableKeyboardMouseSettings=yes SuppressTaskbar=auto KeepDHCPRequestIP=yes EnablePrinterSettings=no
MirrorFileServer=yes

;*************************************************************
;* General 2 *
;*************************************************************

FormURL=wyse.bmp
Inactive=120
Locale=English
Device=audio Volume=24 mic_mute=1
Device=vusb Type=HDX

;*************************************************************
;* General 3 *
;*************************************************************

NoticeFile=Noticefile.txt Resizable=yes Timeout=100
Autopower=no
AutoSignoff=yes Reboot=yes
ShutdownCount=5
BootOrder=HardDisk;USB;PXE
SysMode=VDI toolbarclick=yes toolbardelay=1

;*************************************************************
;* Input Devices *
;*************************************************************

Language=Us

Is there anything in here that can explain why with the latest firmware a unit might auto restart on its own? the auto restart prompt I am seeing does have a 5 second count down like we set in this ini file. However we never had this issue before when we were on 7.0_113

Thanks