Reply To: WYSE S10 – Autoconnect to Published Desktop WTOS 6.5

#22726
Avatarlufc1919
Member
  • Total Post: 2
  • Newbie
  • ★

Thanks for this, much appreciated.

Where abouts do I need to input these into the wnos? Below is a copy of ours.

;*************************************************************
;* *
;* This wnos.ini file was generated with the *
;* Configuration File Generator 6.3.06 *
;* Copyright by Thomas Moellerbernd *
;* *
;* http://www.technicalhelp.de *
;* *
;*************************************************************

;*************************************************************
;* General 1 *
;*************************************************************

autoload=2
Privilege=high
AutoSignoff=yes

;*************************************************************
;* Peripherals *
;*************************************************************

Language=Uk

;*************************************************************
;* Display *
;*************************************************************

; If you are using a version of WTOS code < 7.0.1_13 please use:
; Resolution=1280×1024 Refresh=
Screen=1 Resolution=1280×1024

;*************************************************************
;* Time *
;*************************************************************

Timeserver=Timeserver Timeformat=”24-hour format”
; If you are using an older version of WTOS code please use:
; TimeZone= ‘GMT’ ManualOverride=yes Daylight=yes Start=030507 End=100507

TimeZone=’Greenwich Mean Time’ ManualOverride=yes

;*************************************************************
;* Network *
;*************************************************************
SignOn=Yes
DisableDomain=yes
DomainList=”net1″

;*************************************************************
;* ICA *
;*************************************************************

IcaBrowsing=HTTP
Pnliteserver=http://server1/Citrix/PNAgent1/config.xml ReconnectAtLogon=2 ReconnectFromButton=2 AutoConnectList=”XENAPP6LIVE:XenApp Desktop”