Reply To: V10L & 802.1 VLAN

#15854
AvatarSidi
Member
  • Total Post: 7
  • Newbie
  • ★

This is my wnos.ini , but i m not shure to understand because if it works with an other version of TOS with the same wnos.ini it probably comes from the version.? no?
Thank ‘s
;*************************************************************
;* General 1 *
;*************************************************************

autoload=2
AdminMode=yes Admin-Username=KDJZZZFQPLKEJKKFKD Admin-Password=KDLRHKLDEJMDMJKDJD
Privilege=None HideSysInfo=yes HidePPP=yes HidePN=yes
Device=Audio Volume=0 Mute=Yes
EnableLocal=yes

;*************************************************************
;* Input Devices *
;*************************************************************

Language=Fr
MouseSpeed=1
RepeatDelay=2
RepeatRate=0

;*************************************************************
;* Display *
;*************************************************************

DesktopColorDepth=32
Screensaver=”0″ LockTerminal=no Type=0

;*************************************************************
;* Time *
;*************************************************************

Timeserver=128.1.2.78 Timeformat=”24-hour format” Dateformat=dd/mm/yyyy
TimeZone=”GMT + 01:00″ Daylight=yes Start=030507 End=100507 TimeZoneName=”W. Europe Standard Time” DayLightName=”W. Europe Daylight Time”

#
SignOn=No
#
AutoSignoff=yes Shutdown=yes
Shutdowncounter=30
#
AutoPower=no
#
Desktop=image.jpg

;*************************************************************
;* General Session *
;*************************************************************

SessionConfig=ALL DisableSound=yes

;


;- ICA Session 1 –
;- Each line but the last must end with a ” –
;



Connect=ica
Description=”Bureau07″
LocalCopy=yes
Resolution=1680×1050
browserip=server
DomainName=xxxx
application=bureau07
Fullscreen=1
Autoconnect=1
Reconnect=no
icon=home.jpg