WSM 4.0 HQ Site Device template Issue.

This topic contains 1 reply, has 0 voices, and was last updated by  raheel_i 5 years, 2 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #7104

    raheel_i
    Member
    • Total Post: 72
    • Back Stage Pass
    • ★★★★

    Hello,

    I am Working WSM 4.0 and trying to connect two WSM standalone server while making one HQ and other Linked Site , I have followed the The administrator guide and was successful SYNCING both Sites. But the Issue is that I have three different client device to use with WSM Link Site Server V00LE , R00L, Z00D. So HQ Does not allow me to create multiple device templates to used with Linked Site. It just says One Device template can be assign to one linked site. I have also tried making manual device groups and device on Link Site server but as it sync with HQ all manual configuration disappear.
    Please let me know How can I make Multiple device templates and multiple device groups to work with one linked site.

    #21772
    ConfGen
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 7278
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Looks like you are cross-posting through the forums 😉

    http://community.wyse.com/forum/showthread.php?6384-WSM-4.0-HQ-Site-Device-template-Issue.

    CG

    #21779

    raheel_i
    Member
    • Total Post: 72
    • Back Stage Pass
    • ★★★★

    yesh , I was a little desperate for the solution. 🙂

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.